-
RSS Følg Bli fan

Drevet av FeedBurner


Siste innlegg

10 ting som stjeler energi
Hvordan skape et hellig rom
Hvordan kan du nå drømmene dine ?
Workshop i Bergen 2 - 4 april 2014 med Zarathustra
Hva sterke mennesker ikke bruker tiden på

Kategorier

10 ting som stjeler energi
Bålseremoni
D vitaminets viktighet
En forbedret hverdag
Lage et hellig rom
Nye planer for høsten
Workshop med Zarathustra
drevet av

Min blogg

Nye planer for høsten

Kurs i Ålesund og Røros

Hei.
Har fått forespørsler om jeg kan komme å ha kurs i Ålesund og Røros. Ålesund kan jeg ha muligheter i slutten av november og begynnelsen av desember. Røros har jeg først anledning til i mars. 2014. Er det andre som ønsker kurs så er det bare og slå på tråden. Det er viktig at det da er 8 betalende kursdeltagere for at jeg skal komme. De arrangerer det for meg får kurset gratis. Det samme gjelder den som skaffer 3 personer. Ønsker dere alle en vakker høstdag. 

Nye planer for høsten 2013

Hei :)

I dag har det vært en fantastisk dag med temperaturer opp i 20 grader. Min datter, foreldrene mine og jeg reiste derfor ut på Rotøya i Hjeltefjorden utenfor Bergen. Der hadde vi deilig mat og god vin. Lå og solte meg på terassen for å nyte siste delen av sommeren. Det var akkurat som det ble helg med en gang. 

I går hadde jeg mediumsirkelen nede på " sjelevarme" senteret i Bergen. Det var en liten gruppe som fikk jobbet godt med og kvitte seg med ting fra fortiden, gjorde kanaliserings oppgaver og til slutt jobbe på plattform ( besøk fra de som er gått over på den den andre siden.
Website Builder drives av  Vistaprint