-
RSS Følg Bli fan

Drevet av FeedBurner


Siste innlegg

10 ting som stjeler energi
Hvordan skape et hellig rom
Hvordan kan du nå drømmene dine ?
Workshop i Bergen 2 - 4 april 2014 med Zarathustra
Hva sterke mennesker ikke bruker tiden på

Kategorier

10 ting som stjeler energi
Bålseremoni
D vitaminets viktighet
En forbedret hverdag
Lage et hellig rom
Nye planer for høsten
Workshop med Zarathustra
drevet av

Min blogg

En forbedret hverdag

Hvordan kan du nå drømmene dine ?


VISUALISERING

  Visualisering er en teknikk som begynner å bli mer og mer populær, men hva er visualisering egentlig? Visualisering er en mental teknikk som brukes til å påvirke selvtillit, konkurranseforberedelser, konsentrasjon, motivasjon og angstreduksjon, De fleste idrettsutøvere i dag bruker mye tid på visualisering og gjør at de presterer bedre enn om de ikke gjør det.Visualiseringkan brukes i de fleste sammenhenger, spesielt effektivt er det i de situasjonene en ønsker å presterer bedre eller ønsker å gjennomføre det en planlegger.

Hva sterke mennesker ikke bruker tiden på

13 ting mentalt sterke mennesker ikke bruker tid på

Motiverende  Psykoterapeut og klinisk sosialarbeider, Amy Morin, har laget en oversikt over ting mentalt sterke mennesker unngår å gjøre. Listen inneholder mange gode tips til de av oss som ønsker å styrke vår egen mentale innstilling.    1. Kaste bort tiden på å synes synd på seg selv.
Du hører ikke mentalt sterke mennesker klage over livets omstendigheter eller hvordan andre oppfører seg.

Hva kan sykdom lære oss ?

Hva kan sykdom lære oss? 

Har nettopp hatt to perioder med omgangs syken. Det er knalltøft! 
Da er det masse man må si nei til! Man har mer enn nok med seg selv. Ofte er det når man er alt for ufokusert at man får sykdommene. Man er så opptatt av mas og stress at man glemmer og ta hensyn til eget behov, og kroppen sier at nok er nok. Nå får du værsågod ligge paddeflat og ta livet med ro før det skjer noe mye, mye verre. Samfunnet er lagt opp til at man skal maks yte og prestere og alt blir målt i kroner og øre.

Pusteteknikk for å få bort stress og forbedre søvn

Raya yoga pusteteknikk når du har problemer og sove eller slappe av.

Med denne teknikken kan du enten sitte eller ligge . Teknikken er veldig effektiv for du okkuperer hele hjernen slik at det ikke er tid "tankekjør" Den er også effektiv for å komme i en meditasjons tilstand.

1. Se for deg en hvit trekant mot en blå bakgrunn

2. Tenk deg at du begynner å telle oppover på venstre delen av       trekanten samtidig som du trekker inn langsomt pusten og teller til fire.
Website Builder drives av  Vistaprint