-
RSS Følg Bli fan

Drevet av FeedBurner


Siste innlegg

10 ting som stjeler energi
Hvordan skape et hellig rom
Hvordan kan du nå drømmene dine ?
Workshop i Bergen 2 - 4 april 2014 med Zarathustra
Hva sterke mennesker ikke bruker tiden på

Kategorier

10 ting som stjeler energi
Bålseremoni
D vitaminets viktighet
En forbedret hverdag
Lage et hellig rom
Nye planer for høsten
Workshop med Zarathustra
drevet av

Min blogg

Hva sterke mennesker ikke bruker tiden på

13 ting mentalt sterke mennesker ikke bruker tid på

Motiverende  Psykoterapeut og klinisk sosialarbeider, Amy Morin, har laget en oversikt over ting mentalt sterke mennesker unngår å gjøre. Listen inneholder mange gode tips til de av oss som ønsker å styrke vår egen mentale innstilling.    1. Kaste bort tiden på å synes synd på seg selv.
Du hører ikke mentalt sterke mennesker klage over livets omstendigheter eller hvordan andre oppfører seg. De har lært å ta ansvar for sine egne handlinger og resultater, og de ​​aksepterer at livet ikke alltid er rettferdig. De er i stand til å komme ut av vanskelige forhold med selvinnsikt og takknemlighet for erfaringene.

2 . Gi fra seg sin egen kraft og styrke. 
Mentalt sterke mennesker lar ikke andre få dem til å føle seg mindreverdige. De sutrer ikke over at sjefen eller andre behandler dem dårlig. De vet at deres kraft ligger i egen respons, og evne til å reagere på en adekvat og god måte. 

3. Unngå endringer og forandringer. 
Mentalt sterke mennesker omfavner forandring og ønsker utfordringer velkommen. Deres største «frykt» er ikke det ukjente, men å bli for selvtilfreds og stillestående. De forstår at forandring er uunngåelig og stoler på sin egen evne til tilpasning.

4. Kaste bort energi på ting de ikke kan kontrollere. 
Mentalt sterke mennesker klager ikke (mye) over været, trafikken, forsinkelser eller andre mennesker. De anerkjenner at alle disse faktorene som regel er utenfor deres kontroll. I negative situasjoner anerkjenner de at det eneste de kan ha kontroll over, er sin egen reaksjon og holdning til det som skjer , og de ​​bruker disse evnene godt.

5 . Stadige bekymringer for om de tilfredsstiller alle andre. 
Mentalt sterke mennesker innser at de ikke trenger å gjøre alle til lags hele tiden. De er ikke redd for å si nei eller protestere når det er nødvendig. De streber etter å være greie og rettferdige, men er i stand til å takle at andre mennesker blir opprørt for at de ikke gjør som de vil.

6 . Frykte å ta kalkulert risiko. 
En mentalt sterk person er villig til å ta kalkulert risiko. Dette er noe helt annet enn å kaste seg inn i tåpelige risikosituasjoner. Men med mental styrke, vil en person være i stand til å vurdere risiko og fordeler, før de tar en veloverveid beslutning.

7 . Dveler ved fortiden. 
Det ligger styrke i å erkjenne fortiden og særlig i å anerkjenne hva man har lært fra tidligere erfaringer – men en mentalt sterk person vil unngå å bruke sin mentale energi på tidligere skuffelser eller i fantasier om at «alt var bedre før». De investerer heller mesteparten av sin energi i å skape en bedre nåtid og fremtid.

8 . Gjøre de samme feilene om og om igjen . 
Vi vet hva definisjonen på galskap er, ikke sant? Det er når vi gjør det samme igjen og igjen, og forventer et annerledes og bedre resultat enn vi har fått før. En mentalt sterk person påtar seg ansvar for tidligere oppførsel og er villig til å lære av feil. Forskning viser at evnen til å være selv reflekterende på en produktiv måte er en av de største styrkene til ledere og gründere som har lykkes.

9 . Rynke på nesa av andres suksess. 
Det krever karakter å føle ekte glede og begeistring for andres suksess. Mentalt sterke mennesker har denne evnen. De blir ikke sjalu eller ergerlig når andre lykkes. I stedet er de villig til å jobbe hardt for å øke sine egne sjanser for å lykkes, uten å ta snarveier.

10 . Gi opp etter å ha mislyktes.
Ethvert nederlag er en mulighet til å bli bedre. De største entreprenører er villig til å innrømme at de i starten gjorde store feil. Mentalt sterke mennesker er villig til å mislykkes igjen og igjen, om nødvendig, så lenge erfaringen fra alle «feil» kan bringe dem nærmere sine endelige mål .

11. Frykte å være alene
Mentalt sterke mennesker liker og  verdsetter tiden de tilbringer alene. De bruker denne tiden til å reflektere, planlegge, og å være produktiv. Viktigst av alt – de er ikke avhengige av andre for å demme opp deres lykke og stemninger. De kan trives godt i andres selskap, men de ​​har også evnen til å være lykkelig når de er alene.

12 . Føle at verden skylder dem noe. 
Mentalt sterke mennesker møter verden med en innstilling hvor de er forberedt på å jobbe og lykkes gjennom egen innsats.

13 . Forvente umiddelbare resultater.  
De bruker energi og tid i oppmålte doser og ​​feirer hver milepæl og tilvekst av suksess på veien. De har «staying power». Og de forstår at reelle endringer tar tid.Har du mental styrke? Er det elementer på denne listen du trenger mer av, eller å gjøre mindre av?

0 Kommentarer på Hva sterke mennesker ikke bruker tiden på :

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint