-
RSS Følg Bli fan

Drevet av FeedBurner


Siste innlegg

10 ting som stjeler energi
Hvordan skape et hellig rom
Hvordan kan du nå drømmene dine ?
Workshop i Bergen 2 - 4 april 2014 med Zarathustra
Hva sterke mennesker ikke bruker tiden på

Kategorier

10 ting som stjeler energi
Bålseremoni
D vitaminets viktighet
En forbedret hverdag
Lage et hellig rom
Nye planer for høsten
Workshop med Zarathustra
drevet av

Min blogg

Kurs i Ålesund og Røros

Hei.
Har fått forespørsler om jeg kan komme å ha kurs i Ålesund og Røros. Ålesund kan jeg ha muligheter i slutten av november og begynnelsen av desember. Røros har jeg først anledning til i mars. 2014. Er det andre som ønsker kurs så er det bare og slå på tråden. Det er viktig at det da er 8 betalende kursdeltagere for at jeg skal komme. De arrangerer det for meg får kurset gratis. Det samme gjelder den som skaffer 3 personer. Ønsker dere alle en vakker høstdag. 

0 Kommentarer på Kurs i Ålesund og Røros:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint