-
RSS Følg Bli fan

Drevet av FeedBurner


Siste innlegg

10 ting som stjeler energi
Hvordan skape et hellig rom
Hvordan kan du nå drømmene dine ?
Workshop i Bergen 2 - 4 april 2014 med Zarathustra
Hva sterke mennesker ikke bruker tiden på

Kategorier

10 ting som stjeler energi
Bålseremoni
D vitaminets viktighet
En forbedret hverdag
Lage et hellig rom
Nye planer for høsten
Workshop med Zarathustra
drevet av

Min blogg

Nye planer for høsten 2013

Hei :)

I dag har det vært en fantastisk dag med temperaturer opp i 20 grader. Min datter, foreldrene mine og jeg reiste derfor ut på Rotøya i Hjeltefjorden utenfor Bergen. Der hadde vi deilig mat og god vin. Lå og solte meg på terassen for å nyte siste delen av sommeren. Det var akkurat som det ble helg med en gang. 

I går hadde jeg mediumsirkelen nede på " sjelevarme" senteret i Bergen. Det var en liten gruppe som fikk jobbet godt med og kvitte seg med ting fra fortiden, gjorde kanaliserings oppgaver og til slutt jobbe på plattform ( besøk fra de som er gått over på den den andre siden.

Det ble også bestemt at nå skulle jeg ha kurs i Lofoten også. Har en venninne som bor der. Hun sier det er lenge siden det har skjedd noe " åndelig" oppe der. Gleder meg til dette. Ønsker deg et fredfullt liv!

0 Kommentarer på Nye planer for høsten 2013:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint