-
RSS Følg Bli fan

Drevet av FeedBurner


Siste innlegg

10 ting som stjeler energi
Hvordan skape et hellig rom
Hvordan kan du nå drømmene dine ?
Workshop i Bergen 2 - 4 april 2014 med Zarathustra
Hva sterke mennesker ikke bruker tiden på

Kategorier

10 ting som stjeler energi
Bålseremoni
D vitaminets viktighet
En forbedret hverdag
Lage et hellig rom
Nye planer for høsten
Workshop med Zarathustra
drevet av

Min blogg

10 ting som stjeler energi

10 ting som stjeler din energi

Med tidens hjelp, innser vi at det er best å tilgi. Ved å tilgi, gjør vi livet bedre, da vi slipper den bitre ettersmaken.
Vi har alle en gitt mengdeenergi, og denne må vi lære å bruke på en positiv måte, uten å sløse den bort. Denne energien tillater deg å føle motivasjon, gi deg en positiv innstilling til dagligdags situasjoner og gir deg sjansen til å utnytte nye muligheter.Kun du kan kontrollere dine egne energiressurser og bruke disse daglig.

Hvordan skape et hellig rom


Åpning av et hellig rom

Jeg påkallervinden fra sør,
Store Slange, sno ditt vakre lys omkring oss og lær oss og kaste fortiden slik du kaster ditt skinn. Lær oss og vandre i skjønnheten på jorden. Kom til oss! Lek med oss! Kom!
Vinden fra vest Moder Jaguar. Beskytt det hellige rom vi her skaper. Lær os fredens vei – som lys arbeider uten behov for fiender. Vær hos oss! Lek med oss! Kom!
Jeg påkallervinden fra Nord, Praktfulle Kolibri, bestemødre og bestefedre, våre eldre, kom og varm hendene ved ilden.

Hvordan kan du nå drømmene dine ?


VISUALISERING

  Visualisering er en teknikk som begynner å bli mer og mer populær, men hva er visualisering egentlig? Visualisering er en mental teknikk som brukes til å påvirke selvtillit, konkurranseforberedelser, konsentrasjon, motivasjon og angstreduksjon, De fleste idrettsutøvere i dag bruker mye tid på visualisering og gjør at de presterer bedre enn om de ikke gjør det.Visualiseringkan brukes i de fleste sammenhenger, spesielt effektivt er det i de situasjonene en ønsker å presterer bedre eller ønsker å gjennomføre det en planlegger.

Workshop i Bergen 2 - 4 april 2014 med Zarathustra


OM WORKSHOPEN: 2 -4 april 2014
5`th dimensionell healing 

Den er både kraftfull og dynamisk. Zarathustra guider deg - og gir deg redskaper til å åpne ditt hjerte for å gjenforene deg med "Energi-kilden"/ kilden til alt som er. 
Du får bygget en bro til din egen indre visdom og Guddommelige Selv. Zarathustra bruker aktive meditasjoner i kombinasjon med affirmasjoner for Egen Kjærlighet. Dette får deg gjenforent med ditt "stille sted" - stedet inne i deg hvor det ikke er fordømmelse av deg selv , men ubetinget kjærlighet til deg selv og aksept av deg slik du er.

Hva sterke mennesker ikke bruker tiden på

13 ting mentalt sterke mennesker ikke bruker tid på

Motiverende  Psykoterapeut og klinisk sosialarbeider, Amy Morin, har laget en oversikt over ting mentalt sterke mennesker unngår å gjøre. Listen inneholder mange gode tips til de av oss som ønsker å styrke vår egen mentale innstilling.    1. Kaste bort tiden på å synes synd på seg selv.
Du hører ikke mentalt sterke mennesker klage over livets omstendigheter eller hvordan andre oppfører seg.

Hva kan sykdom lære oss ?

Hva kan sykdom lære oss? 

Har nettopp hatt to perioder med omgangs syken. Det er knalltøft! 
Da er det masse man må si nei til! Man har mer enn nok med seg selv. Ofte er det når man er alt for ufokusert at man får sykdommene. Man er så opptatt av mas og stress at man glemmer og ta hensyn til eget behov, og kroppen sier at nok er nok. Nå får du værsågod ligge paddeflat og ta livet med ro før det skjer noe mye, mye verre. Samfunnet er lagt opp til at man skal maks yte og prestere og alt blir målt i kroner og øre.

Viktigheten av D vitaminet

Nye funn om D-vitamin og helse

- Det er problematisk at solstråling i UVB-området er hovedkilden til D-vitamin, men også til dødelig hudkreft. Man må se med både D-vitamin-øyet- og hudkreftøyet, skriver Johan Moan og Asta Juzeniene i en presentasjon av ny forskning på feltet.
Johan Moan, professor og forsker ved avdeling for Strålingsbiologi, Institutt for kreftforskning ved OUS Radiumhospitalet og Fysisk Institutt ved UiO 

Asta Juzeniene, forsker ved avdeling for Strålingsbiologi, Institutt for kreftforskning, OUS Radiumhospitalet 

Kurs i Ålesund og Røros

Hei.
Har fått forespørsler om jeg kan komme å ha kurs i Ålesund og Røros. Ålesund kan jeg ha muligheter i slutten av november og begynnelsen av desember. Røros har jeg først anledning til i mars. 2014. Er det andre som ønsker kurs så er det bare og slå på tråden. Det er viktig at det da er 8 betalende kursdeltagere for at jeg skal komme. De arrangerer det for meg får kurset gratis. Det samme gjelder den som skaffer 3 personer. Ønsker dere alle en vakker høstdag. 

Pusteteknikk for å få bort stress og forbedre søvn

Raya yoga pusteteknikk når du har problemer og sove eller slappe av.

Med denne teknikken kan du enten sitte eller ligge . Teknikken er veldig effektiv for du okkuperer hele hjernen slik at det ikke er tid "tankekjør" Den er også effektiv for å komme i en meditasjons tilstand.

1. Se for deg en hvit trekant mot en blå bakgrunn

2. Tenk deg at du begynner å telle oppover på venstre delen av       trekanten samtidig som du trekker inn langsomt pusten og teller til fire.

Nye planer for høsten 2013

Hei :)

I dag har det vært en fantastisk dag med temperaturer opp i 20 grader. Min datter, foreldrene mine og jeg reiste derfor ut på Rotøya i Hjeltefjorden utenfor Bergen. Der hadde vi deilig mat og god vin. Lå og solte meg på terassen for å nyte siste delen av sommeren. Det var akkurat som det ble helg med en gang. 

I går hadde jeg mediumsirkelen nede på " sjelevarme" senteret i Bergen. Det var en liten gruppe som fikk jobbet godt med og kvitte seg med ting fra fortiden, gjorde kanaliserings oppgaver og til slutt jobbe på plattform ( besøk fra de som er gått over på den den andre siden.
Website Builder drives av  Vistaprint