-


REGRESJONSTERAPI
 
Regresjonsterapi dekker tidligere liv og omfatter minner fra det nåværende livet. Enkelte av disse kan være lagret i underbevisstheten. Med regresjonsterapi kan vi løse konflikter fra fortiden som har forstyrret vårt mentale, emosjonelle og fysiske velvære. Et enkelt eksempel fra det nåværende livet kan være en fobi. Et mer komplekst eksempel er posttraumatisk stress etter overgrep i barndommen eller tilsvarende livstruende situasjoner. Symptomer kan omfatte panikkangrep, ukontrollert skjelving, utbrudd med sinne, blokkerte følelser og problemer i parforhold, Terapien fungerer ved at man går til roten av problemet, blant annet med kroppsterapi, og dermed transformeres det på en måte som både er trygg og struktur. Regresjonsterapi når lenger og helbreder dypere på det fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige plan enn de fleste andre terapier.
 
TIL TIDLIGERE LIV REGRESJON
Det kan virke som om vi alle bærer på hendelser fra tidligere liv. Migrene, kroniske smerter i korsryggen eller et kneproblem kan fortelle en historie om en gammel ulykke eller skade. Kronisk sår hals kan skyldes kvelning eller henging. Når sjelen vender tilbake til livet om og om igjen, blir disse traumatiske minnene vekket. De er ofte uforståelige, sett ut fra det livet vi lever nå og de hindrer oss i å leve fullt ut. Vi blir bevisst på dem gjennom angst, panikkangrep, sinne, depresjon, fobier, tvangshandlinger, gjentatte problemer i parforhold, mareritt, blokkerte følelser og uforklarlige fysiske problemer. En forståelse for de dypere årsakene kan bidra til fysisk, psykisk og åndelig vekst.

 

Man - Fre: 9:00 - 15 -
Mandag - tirsdag og onsdag  har jeg ettermiddagtimer

18.00 - 20.30 Mandag

16.45 - 19.10 Tirsdag

18.00 - 20.30 Onsdag
 
Lør: Stengt - eller har kurs

Søn: Stengt - eller har kurs


Website Builder drives av  Vistaprint
MapQuest Avtalevilkår Kart/veibeskrivelse er kun for informasjonsbehov. Brukeren tar fullt ansvar for anvendelsen av programet. MapQuest, Vistaprint, og deres leverandører tar ingen ansvar for innhold, veiforhold eller tidsforhold.