-
Moringa Oleifera

Den planten som til dags dato som har mest innhold av næringsstoffer i hele verden


  

Med dens over 90 næringsstoffer, 46 antioksidanter, 36 anti-inflammatoriske stoffer, vitaminer, mineraler, aminosyrer, omega 3, 6, 9 (i gunstig forhold med vekt på omega 3), og mye mer, er Moringa Oleifera treet en av de mest næringsrike planter man kjenner til pr i dag.
Vitenskapelige analyser viser at 539 fordelaktige biokjemiske aktiviteter skjer i kroppen når du drikker moringa.
Det som er så spesielt med Moringa er at det inneholder så mange FORSKJELLIGE næringsstoffer. Man får den verdifulle synergieffekten. 
Vi har i Norge nå fått tilgang på moringa som er full av næring og hvor de beste delene av moringatreet er brukt. Det er behandlet slik at det er ENZYMATISK levende, noe som er svært viktig for virkningen. Bladene er tørket i skyggen for å beholde enzymene (tørking konsentrerer også næringen). Alle virkestoffene er i behold.  
Næringsstoffene er 100 % bio-tilgjengelige, dvs. kroppen gjenkjenner det som næring og det blir tatt opp og nyttiggjort. Dette er dessverre ikke alltid tilfellet med piller og ekstrakter.
Det sies at "vi blir det vi spiser". Det er mange eksempler på at man kan spise seg til ubalanser og sykdom og at man også kan spise seg til sunnhet og energi. 
Den greske legen Hippokrates, kjent som "legekunstens far" (døde 370 f. Kr) sa:  "Din medisin skal være din mat, og din mat skal være din medisin" 

For å bestille Moringa Oleifera , kontakt Oddny Clopan på
tlf. 41267067 - email oddnyclopan@gmail.com

Slik bestiller du, trinn for trinn:
Prøv selv eller ring meg for veiledning:
Trykk på "ENROLL" oppe til høyre på siden. Da åpner "STEP 1" seg. 
STEP 1: la alt være slik som det står (Norway, English, og valget "YES! I want to become a distributor") og rull nederst på siden og trykk "continue". 
STEP 2: her velger du din startpakke (anbefaler minimum EU Starter System, da får du flere fordeler og billigere Smartmix.) og trykker på "proceed to step 3". 
STEP 3: AUTOSHIP SELECTION.
 Her velger du din autoship ordre (anbefaler minimum 2 cases of Smartmix/150V). Du kan også bestille Super Mix 1 eller 2 esker
 ( Super Mix er dobblt så sterk som Smart Mix) 
Til høyre under kan du velge "First autoship date". 
Sett den slik som passer for deg og din families forbruk. Kan endres når du vil. Trykk på "proceed to step 4". 
STEP 4: ENROLLMENT APPLICATION. Her fyller du inn din personlige informasjon, alle felter med * . 
Er leveringsaddressen din lik som over, trykker du på "click here for same as address above". Selv om det ikke er *  , bør du fylle ut e-postadressen din. Der får du hentemeldinger og diverse informasjon. Nederst på siden skal du fylle ut "Website and Back Office Information". 
Som "username" velger du for- og etternavnet ditt i bare små bokstaver. (Har du "ø" eller "å" i navnet, bytt ut "ø" med "o" og "å" med "a" eller "aa".) I "Choose your password", velg fornavnet ditt med stor forbokstav og "2014", uten mellomrom. 
Trykk på "PROCEED TO CHECKOUT". 
STEP 5: CHECKOUT. Her ser du oppsummering av dine bestillinger. Rull ned til "250 Team" og huk av i de to firkantene over. La "participate in the dream team 250 program" stå. Fyll inn kortopplysningene dine nederst. Og huk av for "save credit card information". Trykk på "Submit Payment Information".
GRATULERER Ordren din er sendt og om to virkedager vil du få hentemelding i e-posten din.På www.myzija.com kan du administrere bestillingene dine.
Ring meg gjerne på 41267067 hvis du vil jeg skal hjelpe deg :)
Website Builder drives av  Vistaprint